Bli speider i vår speidergruppe

Hva er speiding?

Eventyrene er der ute! I speideren får du mange spennende aktiviteter og opplevelser. Du kan være med på å ligge under åpen himmel, med lyden av et knitrende bål, og ellers ingenting annet enn skogens stillhet rundt deg. Eller bygge en leir sammen med andre, bare ved hjelp av stokker og tau. Eller hva med kanoturer, orienteringsløp, trening i praktisk førstehjelp eller matlaging på bål? Alt dette og MYE mer opplever speidere over hele landet året rundt! Du blir vel med?

I 1. Jeløy speidergruppe er vi omlag 100 speidere fordelt på bevere, småspeidere, speidere, rovere og ledere. Vi er alltid ute, både på de ukentlige møtene, når vi er i skog og mark, eller drar på leir i Norge eller til utlandet.  For oss er speideren vennskap, mestring og friluftsliv. Du får oppleve mye moro sammen med andre som liker å være ute i naturen året rundt.

Alle speidere får også medlemsbladet SPEIDEREN i posten fire ganger i året. 

Bli speider!

Liker du friluftsliv og synes dette hørtes spennende ut? Bli med da vel! Her kan du melde din interesse. Du kan også ta kontakt med enhetslederen for din aldersgruppe for å høre litt mer. Vi har også samlet vanlige spørsmål og svar (ekstern lenke) som foreldre og andre måtte ha. Følg oss gjerne på Facebook

NB: Vi har nå ventelister til flere av våre enheter. Bruk likevel skjemaet under, så gir vi rask tilbakemelding om vi har ledig plass eller at du må være på venteliste. 

Bli Leder!

Vi har hatt stor pågang av speidere i år, og trenger å øke lederstaben for at flere barn skal kunne oppleve vennskap, mestring og friluftsliv i speideren. Å være leder i 1.Jeløy handler om å være en del av et lederfelleskap som sammen skaper gode opplevelser for barn og unge. Bruk skjemaet under eller ta kontakt med en av enhetslederne, så tar vi en prat. Det er ikke en forutsetning at du har vært speider før.

  • Informasjon om den som vil bli med i speidern

  • Det fornavnet barnet bruker i det daglige, f.eks. Ole Petter, ev. bare ett av navnene hvis barnet bruker kun Ole eller Petter
  • Hvis barnet har to slektsnavn
  • Dersom speideren har egen epostadresse vil vi gjerne ha den
  • Dersom speideren har egen mobiltelefon vil vi gjerne ha den
  • Foresatte

  • Samtykke

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Patruljetur Adrian, Sofus, Mille 241821 Marie, Silje Askim speidergruppe Foto Thomas Markento Andresen